Feesten doet u bij ons!

Dé locatie voor uw evenement wacht op u in het hart van Limburg: Feestzalen Acaciahof.

Het Acaciahof beschikt over verschillende feestzalen. Elk met een aparte, unieke sfeer. Daardoor zit u en uw gezelschap altijd in de juiste sfeer.

Bij ons is het gewoon genieten! Ons positief en dynamisch team biedt steeds een hoogstaande service: overvloedige gerechten van een gerenommeerde keuken met topchefs, sfeervol ingerichte zalen met aangepaste tafeldecoratie. Bij Acaciahof maken we van ieder feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis.

Wij verzorgen uw evenement op maat

Ook voor al uw evenementen bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. Of het nu zakelijk of persoonlijk is, voor een klein gezelschap of een grote groep tot 450 personen: elk detail wordt tot in de puntjes aan uw wensen aangepast en verzorgd.

Feest in de tuin

Naast onze prachtige salons en feestzalen beschikt het Acaciahof ook over een prachtige aangelegde tuin met een groot terras. Een sprookjesachtig decor voor elke receptie, huwelijk of tuinfeest! Uw gasten worden verwend met heerlijke hapjes en drankjes terwijl u ontspannen geniet tussen het groen.

Feestzalen Acaciahof

Wij verzorgen graag AL uw feesten en evenmenten. Met een uitgebreide menukaart vol topgerechten, een aangepast kader en democratische prijzen bieden wij een totaalservice die veel verder gaat dan puur het ter beschikking stellen van een locatie. Bij Feestzalen Acaciahof ZORGEN we voor u en uw gasten.